Wijk_Noordhoek Alle relevante info over het stadspark in de #Noordhoek : Hart van Brabant Park hartvanbrabantpark.nl/
Wijk_Noordhoek Inschuiven passages station te volgen via webcams en tribunes - Spoorzone 013 www.spoorzone013.nl/uncategorized/inschuiven-pa...
Wijk_Noordhoek Voorproefje nieuwe wijkkrant #noordhoek . Bijna klaar, hopelijk deze maand in de bus. Zie ook www.stichtingnoordhoek.nl pic.twitter.com/dDTrOrjjIa
03:34PM Oct 08

InDeBoomtak Repair Café 013 strijkt weer neer bij wijkcentrum ‘In de Boomtak’ zaterdag 25 oktober tussen 13:00 en 17:00... fb.me/79qSgr4KO
About 9 uren geleden
InDeBoomtak De eerste gasten gaan lekker eten & drinken ! fb.me/7dhSHrhtJ
InDeBoomtak fb.me/3phFi9Odf

Nieuwe leden gezocht voor Platform Noordhoek

Wilt u zich inzetten voor de belangen van bewoners van onze wijk?
Wilt u meepraten over de veiligheid en leefbaarheid in de wijk?
Meld u dan aan voor het Platform Noordhoek

Het platform vergadert maandelijks. Iedere bewoner van de wijk Noordhoek die zich wil inzetten, is welkom.
Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via een brief aan Platform de Noordhoek, Boomstraat 81, 5038 GP Tilburg.