Wijk_Noordhoek HELP ! “ @BDStadsgezicht : Brekend: RT @bgotink : Tilburg heeft een heus NAC-stadion www.cobouw.nl/nieuws/algemeen/2014/11/01/hoofdt...
About 6 uren geleden
InDeBoomtak Sociaal Centrum organiseert herfstwandeling in de Bomenbuurt fb.me/3JQJc8W8O
1 dag geleden
InDeBoomtak Sociaal Centrum organiseert: herfstwandeling op zondag 2 november » Wijkcentrum In De Boomtak fb.me/6RIBVFdRf

1 dag geleden

Nieuwe leden gezocht voor Platform Noordhoek

Wilt u zich inzetten voor de belangen van bewoners van onze wijk?
Wilt u meepraten over de veiligheid en leefbaarheid in de wijk?
Meld u dan aan voor het Platform Noordhoek

Het platform vergadert maandelijks. Iedere bewoner van de wijk Noordhoek die zich wil inzetten, is welkom.
Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via een brief aan Platform de Noordhoek, Boomstraat 81, 5038 GP Tilburg.