stadscamping013
stadscamping013 Groep 1/2 van @OBSDeVuurvogel op bezoek bij de Stadscamping, veel vragen gehad, rondleiding en natuurlijk limonade! pic.twitter.com/til34bDS46
JohnGeerts
JohnGeerts NPO Radio1 op bezoek in Wijkcentrum In De Boomtak fb.me/6HvWFGTLd
Wijk_Noordhoek @NOSRadio1 waar kunnen we het item van vanochtend terugluisteren? Aardig voor onze achterban. Dank.

InDeBoomtak Welkom fb.me/3XX4xno44
About 14 uren geleden
InDeBoomtak fb.me/7jklyM2MB
InDeBoomtak Versiering fb.me/2bb4MY9Ya

Op vrijdag 27 januari 2012 is er een wijkbewonersvergadering met als hoofdzaak de verkiezing van de nieuwe bestuursleden voor de wijkraad. Wij nodigen alle wijkbewoners uit om deze avond bij te wonen en hun stem uit te brengen op de dan voorgestelde kandidaten.
Je kunt je nog opgeven voor een bestuursfunctie, vóór 10 januari 2012. Per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post Naar Wijkraad de Noordhoek, Boomstraat 81 te Tilburg of je geeft het af in ons wijkcentrum In de Boomtak.
Wij hopen op een grote opkomst en vele nieuwe kandidaat-bestuursleden!

Het huidige bestuur van Stichting de Noordhoek.