Wijk_Noordhoek De bebouwing van de Vormenfabriek wordt een mooi nieuw buurtje in onze #Noordhoek tilburgers.nl/bouwplan-vormenterrein-valt-op-do...
Wijk_Noordhoek Het bericht op Tilburgers.nl over Brabant open air tilburgers.nl/geannuleerd-brabant-open-air/
09:29PM Aug 26
Wijk_Noordhoek Samen kopen we In de Boomtak! Benieuwd naar de details? De oprichtingsakte staat op www.stichtingnoordhoek.nl
09:28PM Aug 26

InDeBoomtak Wie koopt de laatste 100 certificaten van In De Boomtak? Het is bijna zover. Het wijkcentrum van en voor de... fb.me/6GNyO76fE
11:41AM Aug 31
InDeBoomtak Op zaterdag 28 juni, van 13.00 tot 17.00 uur, is er weer een Repair Café bij Wijkcentrum In De Boomtak.... fb.me/6zVbXQA2c
08:13AM Jun 28
InDeBoomtak Samen voetbal kijken, alle wedstrijden van de #wk2014 zijn te zien bij In de Boomtak. fb.me/1rgHLexA1
08:27PM Jun 17

Wijkbewonersvergadering 27 januari 2012

Op vrijdag 27 januari 2012 is er een wijkbewonersvergadering met als hoofdzaak de verkiezing van de nieuwe bestuursleden voor de wijkraad. Wij nodigen alle wijkbewoners uit om deze avond bij te wonen en hun stem uit te brengen op de dan voorgestelde kandidaten.
Je kunt je nog opgeven voor een bestuursfunctie, vóór 10 januari 2012. Per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post Naar Wijkraad de Noordhoek, Boomstraat 81 te Tilburg of je geeft het af in ons wijkcentrum In de Boomtak.
Wij hopen op een grote opkomst en vele nieuwe kandidaat-bestuursleden!

Het huidige bestuur van Stichting de Noordhoek.