InDeBoomtak Zaterdag 26 april van 13.00 tot 17.00 uur, organiseert Stichting Social Energy weer het Repair Café 013. Dit... fb.me/1oBQgRKaw
1 dag geleden
gemeentetilburg
gemeentetilburg College reserveert 500.000 euro voor bouw gymzaal basisschool De Elzen. bit.ly/1k3Vk60 #tilburg #gymzaal
1 dag geleden
Wijk_Noordhoek Van Gend & Loosterrein verandert razendsnel. Op www.stichtingnoordhoek.nl sfeervolle foto's hoe het terrein uitzag. Plus de toekomstplannen.

InDeBoomtak Kindervakantiewerk De Noordhoek » Wijkcentrum In De Boomtak indeboomtak.nl/kindervakantiewerk-de-noordhoek/ fb.me/24Jmqn4uW
About 2 uren geleden
InDeBoomtak Nieuw: Kindervakantiewerk De Noordhoek indeboomtak.nl/kindervakantiewerk-de-noordhoek/ Het KinderVakantieWerk is een vrijwilligersorganisatie die in de laats
About 2 uren geleden
InDeBoomtak Kindervakantiewerk De Noordhoek, De inschrijving voor 2014 zal plaatsvinden op woensdag 4 juni in wijkcentrum "In... fb.me/6x4LN9d3w

Wijkbewonersvergadering 27 januari 2012

Op vrijdag 27 januari 2012 is er een wijkbewonersvergadering met als hoofdzaak de verkiezing van de nieuwe bestuursleden voor de wijkraad. Wij nodigen alle wijkbewoners uit om deze avond bij te wonen en hun stem uit te brengen op de dan voorgestelde kandidaten.
Je kunt je nog opgeven voor een bestuursfunctie, vóór 10 januari 2012. Per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post Naar Wijkraad de Noordhoek, Boomstraat 81 te Tilburg of je geeft het af in ons wijkcentrum In de Boomtak.
Wij hopen op een grote opkomst en vele nieuwe kandidaat-bestuursleden!

Het huidige bestuur van Stichting de Noordhoek.