InDeBoomtak Twee keer Repair Café in november » Tilburgers fb.me/1zVrignBa
RepairCafe013
RepairCafe013 Twee keer Repair Café in november » Tilburgers fb.me/3Z30PK8Sq
BDStadsgezicht
BDStadsgezicht Nogal een verschil: de Hart van Brabantlaan nu en in 2012. De weg is vandaag officieel geopend, het groen volgt: goo.gl/uOj89L

InDeBoomtak Elke woensdag Formulierenhulp door @SociaalCentum de Noordhoek in Wijkcentrum In de Boomtak fb.me/378c7Xyvh
About 23 uren geleden
InDeBoomtak Twee keer Repair Café in november » Tilburgers fb.me/1zVrignBa
InDeBoomtak Aankoop wijkcentrum ‘In de Boomtak’ bijna in kannen en kruiken... fb.me/2zqBYO8Kq

Wijkbewonersvergadering 27 januari 2012

Op vrijdag 27 januari 2012 is er een wijkbewonersvergadering met als hoofdzaak de verkiezing van de nieuwe bestuursleden voor de wijkraad. Wij nodigen alle wijkbewoners uit om deze avond bij te wonen en hun stem uit te brengen op de dan voorgestelde kandidaten.
Je kunt je nog opgeven voor een bestuursfunctie, vóór 10 januari 2012. Per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post Naar Wijkraad de Noordhoek, Boomstraat 81 te Tilburg of je geeft het af in ons wijkcentrum In de Boomtak.
Wij hopen op een grote opkomst en vele nieuwe kandidaat-bestuursleden!

Het huidige bestuur van Stichting de Noordhoek.