Wijkraad Noordhoek op Twitter


InDeBoomtak
InDeBoomtak Twee keer Repair Café in november » Tilburgers fb.me/1zVrignBa
1 dag geleden
RepairCafe013
RepairCafe013 Twee keer Repair Café in november » Tilburgers fb.me/3Z30PK8Sq
1 dag geleden
BDStadsgezicht
BDStadsgezicht Nogal een verschil: de Hart van Brabantlaan nu en in 2012. De weg is vandaag officieel geopend, het groen volgt: goo.gl/uOj89L
2 dagen geleden

In de Boomtak op Twitter


InDeBoomtak
InDeBoomtak Twee keer Repair Café in november » Tilburgers fb.me/1zVrignBa
1 dag geleden
InDeBoomtak
InDeBoomtak Aankoop wijkcentrum ‘In de Boomtak’ bijna in kannen en kruiken... fb.me/2zqBYO8Kq
6 dagen geleden
InDeBoomtak
InDeBoomtak Aankoop wijkcentrum ‘In de Boomtak’ bijna in kannen en kruiken tilburgers.nl/aankoop-wijkcentrum-in-de-boomtak... …/
6 dagen geleden
 

content

Wijkkrant Noordhoek gered!

Het leek er even op dat er voortaan geen wijkkrant meer zou verschijnen in de Noordhoek. Maar dankzij het het bestuur van de Stichting Beheer & Exploitatie In de Boomtak, is de wijkkrant gered. 

We zijn dan ook bijzonder blij dat de redactie van voorheen de Eigenwijzer zich bereid heeft verklaard om met hetzelfde  enthousiasme en dezelfde inzet te werken aan een maandelijkse kwaliteitskrant. Het is tekenend voor de Noordhoek dat de maatschappelijke voorzieningen overeind blijven in een tijd waarin overheidsbezuinigingen keihard de samenleving raken.

We zijn hartstikke trots op alle mensen die zich belangeloos inzetten voor een sociale en leefbare wijk. We hopen dat iedereen met de vernieuwde wijkkrant voldoende geïnformeerd wordt en dat de wijkraad en het wijkcentrum u op deze manier nog beter van dienst kunnen zijn.

Lees speciale de editie hier.