Wijk_Noordhoek Het bericht op Tilburgers.nl over Brabant open air tilburgers.nl/geannuleerd-brabant-open-air/
About 15 uren geleden
Wijk_Noordhoek Samen kopen we In de Boomtak! Benieuwd naar de details? De oprichtingsakte staat op www.stichtingnoordhoek.nl
About 15 uren geleden
Wijk_Noordhoek Inderdaad. Gister extra podium, nu afgelast. “ @MaudRobberts : Aparte communicatiekeuzes van Brabant Open Air...”
About 18 uren geleden

InDeBoomtak Op zaterdag 28 juni, van 13.00 tot 17.00 uur, is er weer een Repair Café bij Wijkcentrum In De Boomtak.... fb.me/6zVbXQA2c
08:13AM Jun 28
InDeBoomtak Samen voetbal kijken, alle wedstrijden van de #wk2014 zijn te zien bij In de Boomtak. fb.me/1rgHLexA1
08:27PM Jun 17
Paula_Anguita
Paula_Anguita Stemmen op @SocialEnergy013 kan nog tot 16 juni, laat die kans niet schieten en stem via contourdetwern.nl pic.twitter.com/5lpkRsmQPN
11:52AM Jun 14

Prijsvraag: Verzin een naam voor de wijkkrant

Bij een nieuwe wijkkrant, hoort een nieuwe naam. Verzin een leuke naam voor de wijkkrant en maak kans op een heerlijke wijn, een Chateau Cru Cantemerle uit 2004 van maar liefst anderhalve liter.

Stuur uw suggestie voor een nieuwe naam vóór 1 maart aanstaande naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">De jury bestaat uit Ton van Herel, Wies van Wijk en Jan van Esch. De prijswinnaar krijgt automatisch bericht en verschijnt met foto in de volgende editie.