Wijk_Noordhoek Van Gend & Loosterrein verandert razendsnel. Op www.stichtingnoordhoek.nl sfeervolle foto's hoe het terrein uitzag. Plus de toekomstplannen.
About 5 uren geleden
Wijk_Noordhoek @erikderidder Oeps, of lezen we het overzicht verkeerd en levert GL de wijkwethouder voor #Noordhoek ? @BerendJanJoris
Wijk_Noordhoek Bofkont @erikderidder wijkwethouder in eigen wijk. Wij zien uit naar prettige samenwerking, gefeliciteerd met nieuwe periode #noordhoek

InDeBoomtak To twelve met fantastisch stemgeluid fb.me/2q1dqPbO0
InDeBoomtak CD ‘Alle 014 Goed’ deelnemer ‘To Twelve’ treedt op in wijkcentrum In De Boomtak... fb.me/3gxLEYYhm
InDeBoomtak Wijkcentrum In Boomtak bezien vanuit Westpoint op 100 meter hoogte fb.me/6EsuPcNJk

Prijsvraag: Verzin een naam voor de wijkkrant

Bij een nieuwe wijkkrant, hoort een nieuwe naam. Verzin een leuke naam voor de wijkkrant en maak kans op een heerlijke wijn, een Chateau Cru Cantemerle uit 2004 van maar liefst anderhalve liter.

Stuur uw suggestie voor een nieuwe naam vóór 1 maart aanstaande naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De jury bestaat uit Ton van Herel, Wies van Wijk en Jan van Esch. De prijswinnaar krijgt automatisch bericht en verschijnt met foto in de volgende editie.