Wijk_Noordhoek Alle relevante info over het stadspark in de #Noordhoek : Hart van Brabant Park hartvanbrabantpark.nl/
Wijk_Noordhoek Inschuiven passages station te volgen via webcams en tribunes - Spoorzone 013 www.spoorzone013.nl/uncategorized/inschuiven-pa...
Wijk_Noordhoek Voorproefje nieuwe wijkkrant #noordhoek . Bijna klaar, hopelijk deze maand in de bus. Zie ook www.stichtingnoordhoek.nl pic.twitter.com/dDTrOrjjIa

InDeBoomtak De eerste gasten gaan lekker eten & drinken ! fb.me/7dhSHrhtJ
InDeBoomtak fb.me/3phFi9Odf
InDeBoomtak Na een rondreis van drie succesvolle Repair Cafés door Tilburg in de maand september, strijkt het Repair Café 013... fb.me/6SIuViKQC

Prijsvraag: Verzin een naam voor de wijkkrant

Bij een nieuwe wijkkrant, hoort een nieuwe naam. Verzin een leuke naam voor de wijkkrant en maak kans op een heerlijke wijn, een Chateau Cru Cantemerle uit 2004 van maar liefst anderhalve liter.

Stuur uw suggestie voor een nieuwe naam vóór 1 maart aanstaande naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">De jury bestaat uit Ton van Herel, Wies van Wijk en Jan van Esch. De prijswinnaar krijgt automatisch bericht en verschijnt met foto in de volgende editie.