Wijk_Noordhoek Alle relevante info over het stadspark in de #Noordhoek : Hart van Brabant Park hartvanbrabantpark.nl/
Wijk_Noordhoek Inschuiven passages station te volgen via webcams en tribunes - Spoorzone 013 www.spoorzone013.nl/uncategorized/inschuiven-pa...
Wijk_Noordhoek Voorproefje nieuwe wijkkrant #noordhoek . Bijna klaar, hopelijk deze maand in de bus. Zie ook www.stichtingnoordhoek.nl pic.twitter.com/dDTrOrjjIa
03:34PM Oct 08

InDeBoomtak Repair Café 013 strijkt weer neer bij wijkcentrum ‘In de Boomtak’ zaterdag 25 oktober tussen 13:00 en 17:00... fb.me/79qSgr4KO
About 3 uren geleden
InDeBoomtak De eerste gasten gaan lekker eten & drinken ! fb.me/7dhSHrhtJ
InDeBoomtak fb.me/3phFi9Odf

Prijsvraag: Verzin een naam voor de wijkkrant

Bij een nieuwe wijkkrant, hoort een nieuwe naam. Verzin een leuke naam voor de wijkkrant en maak kans op een heerlijke wijn, een Chateau Cru Cantemerle uit 2004 van maar liefst anderhalve liter.

Stuur uw suggestie voor een nieuwe naam vóór 1 maart aanstaande naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">De jury bestaat uit Ton van Herel, Wies van Wijk en Jan van Esch. De prijswinnaar krijgt automatisch bericht en verschijnt met foto in de volgende editie.