Wijk_Noordhoek Ja hoor! We gaan ons wijkcentrum @InDeBoomtak kopen. Applaus voor alle vrijwilligers en donateurs.
JasperHarthoorn
JasperHarthoorn 75.000 euro wordt opgebracht door de buurt die certificaten hebben gekocht. Verder lening 125.000 bij Rabobank.
JasperHarthoorn
JasperHarthoorn Hiermee wordt In de Boomtak het vierde buurthuis in Nederland dat gekocht wordt door de buurt. Kosten: 200.000 euro. 1/2

InDeBoomtak de uitnodiging voor de eerste algemene leden vergadering van de coöperatie vanavond woensdag 26 november om 20:00 uur fb.me/6WlMYOSiQ
InDeBoomtak ‘We dachten: We gaan het geld uit de wijk halen’ tilburgers.nl/we-dachten-we-gaan-het-geld-uit-d... fb.me/6VTb8vBze
InDeBoomtak Elke woensdag Formulierenhulp door @SociaalCentum de Noordhoek in Wijkcentrum In de Boomtak fb.me/378c7Xyvh

Prijsvraag: Verzin een naam voor de wijkkrant

Bij een nieuwe wijkkrant, hoort een nieuwe naam. Verzin een leuke naam voor de wijkkrant en maak kans op een heerlijke wijn, een Chateau Cru Cantemerle uit 2004 van maar liefst anderhalve liter.

Stuur uw suggestie voor een nieuwe naam vóór 1 maart aanstaande naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">De jury bestaat uit Ton van Herel, Wies van Wijk en Jan van Esch. De prijswinnaar krijgt automatisch bericht en verschijnt met foto in de volgende editie.