InDeBoomtak Wijkcentrum In de Boomtak prominent in beeld bij de film van LSA over Buurtcentra in zelfbeheer... fb.me/1YqB9o93w
InDeBoomtak Nieuw: Filmpje over LSA-bustour indeboomtak.nl/filmpje-over-lsa-bustour/ Het LSA (Landelijk Samenwerkingsverband Actieve bewoners) nodigde vijf
Wijk_Noordhoek @StationTilburg hoe zit het eigenlijk met de planning? Wanneer gaat de nieuwe passage open? Najaar 15 kan wel wat specifieker. Dank.

InDeBoomtak Gedeputeerde Henri Swinkels bezoekt In de Boomtak indeboomtak.nl/bezoek-gedeputeerde-henri-swinkels/ fb.me/6lIc68UEW
InDeBoomtak Update: Bezoek gedeputeerde Henri Swinkels indeboomtak.nl/bezoek-gedeputeerde-henri-swinkels/ De gedeputeerde van de Provincie Noord Brabant, Henri Swinkels hee
InDeBoomtak Nieuw: Bezoek gedeputeerde Henri Swinkels indeboomtak.nl/bezoek-gedeputeerde-henri-swinkels/ De gedeputeerde van de Provincie Noord Brabant, Henri Swinkels heeft v

Bij een nieuwe wijkkrant, hoort een nieuwe naam. Verzin een leuke naam voor de wijkkrant en maak kans op een heerlijke wijn, een Chateau Cru Cantemerle uit 2004 van maar liefst anderhalve liter.

Stuur uw suggestie voor een nieuwe naam vóór 1 maart aanstaande naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">De jury bestaat uit Ton van Herel, Wies van Wijk en Jan van Esch. De prijswinnaar krijgt automatisch bericht en verschijnt met foto in de volgende editie.