InDeBoomtak Zaterdag 26 april van 13.00 tot 17.00 uur, organiseert Stichting Social Energy weer het Repair Café 013. Dit... fb.me/1oBQgRKaw
About 16 uren geleden
gemeentetilburg
gemeentetilburg College reserveert 500.000 euro voor bouw gymzaal basisschool De Elzen. bit.ly/1k3Vk60 #tilburg #gymzaal
1 dag geleden
Wijk_Noordhoek Van Gend & Loosterrein verandert razendsnel. Op www.stichtingnoordhoek.nl sfeervolle foto's hoe het terrein uitzag. Plus de toekomstplannen.

About 16 uren geleden
InDeBoomtak Repair Cafe op Koningsdag zaterdag 26 april om 13:00 Wijkcentrum In De Boomtak in Tilburg (gemeente) fb.me/6oLXxb2Kw
InDeBoomtak To twelve met fantastisch stemgeluid fb.me/2q1dqPbO0

Prijsvraag: Verzin een naam voor de wijkkrant

Bij een nieuwe wijkkrant, hoort een nieuwe naam. Verzin een leuke naam voor de wijkkrant en maak kans op een heerlijke wijn, een Chateau Cru Cantemerle uit 2004 van maar liefst anderhalve liter.

Stuur uw suggestie voor een nieuwe naam vóór 1 maart aanstaande naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De jury bestaat uit Ton van Herel, Wies van Wijk en Jan van Esch. De prijswinnaar krijgt automatisch bericht en verschijnt met foto in de volgende editie.