Wijk_Noordhoek HELP ! “ @BDStadsgezicht : Brekend: RT @bgotink : Tilburg heeft een heus NAC-stadion www.cobouw.nl/nieuws/algemeen/2014/11/01/hoofdt...
About 2 uren geleden
InDeBoomtak Sociaal Centrum organiseert herfstwandeling in de Bomenbuurt fb.me/3JQJc8W8O
1 dag geleden
InDeBoomtak Sociaal Centrum organiseert: herfstwandeling op zondag 2 november » Wijkcentrum In De Boomtak fb.me/6RIBVFdRf

1 dag geleden

Prijsvraag: Verzin een naam voor de wijkkrant

Bij een nieuwe wijkkrant, hoort een nieuwe naam. Verzin een leuke naam voor de wijkkrant en maak kans op een heerlijke wijn, een Chateau Cru Cantemerle uit 2004 van maar liefst anderhalve liter.

Stuur uw suggestie voor een nieuwe naam vóór 1 maart aanstaande naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">De jury bestaat uit Ton van Herel, Wies van Wijk en Jan van Esch. De prijswinnaar krijgt automatisch bericht en verschijnt met foto in de volgende editie.