stadscamping013
stadscamping013 Groep 1/2 van @OBSDeVuurvogel op bezoek bij de Stadscamping, veel vragen gehad, rondleiding en natuurlijk limonade! pic.twitter.com/til34bDS46
1 dag geleden
JohnGeerts
JohnGeerts NPO Radio1 op bezoek in Wijkcentrum In De Boomtak fb.me/6HvWFGTLd
Wijk_Noordhoek @NOSRadio1 waar kunnen we het item van vanochtend terugluisteren? Aardig voor onze achterban. Dank.

InDeBoomtak fb.me/7jklyM2MB
InDeBoomtak Versiering fb.me/2bb4MY9Ya
InDeBoomtak Vandaag weer Repair Cafe. fb.me/6EQlCLpui

Bij een nieuwe wijkkrant, hoort een nieuwe naam. Verzin een leuke naam voor de wijkkrant en maak kans op een heerlijke wijn, een Chateau Cru Cantemerle uit 2004 van maar liefst anderhalve liter.

Stuur uw suggestie voor een nieuwe naam vóór 1 maart aanstaande naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">De jury bestaat uit Ton van Herel, Wies van Wijk en Jan van Esch. De prijswinnaar krijgt automatisch bericht en verschijnt met foto in de volgende editie.